Ontwerp  – Whiskyboeken

Wat je als whiskyliefhebber moet weten

Vormgeving, illustraties en opmaak van het boek ‘Wat je als whiskyliefhebber moet weten‘ van Hans Offringa, een wereldwijd en gerespecteerd auteur van o.a. boeken over Whisky. In Wat je als whiskyliefhebber moet weten neemt Hans Offringa je mee in de wereld van de whisky.

Hoewel whisky slechts uit drie ingrediënten bestaat, water, graan en gist, is het toch de meest complexe en mysterieuze drank ter wereld die op veel verschillende manieren geproduceerd, geproefd en gedronken kan worden.

In Wat je als whiskyliefhebber moet weten neemt Hans Offringa je mee in de wereld van de whisky. Met 350 wetenswaardigheden geeft hij zeer complete en nuttige informatie over whisky voor zowel de beginnende whiskydrinker als de ervaren liefhebber. Van het productieproces en het proeven van whisky tot het kopen van en beleggen in whisky. Bovendien bevat het een uitgebreid overzicht van distilleerderijen, belangenverenigingen en whiskyorganisaties.

Opdrachtgever: Karakter Uitgevers
Wat je als whiskyliefhebber moet weten
Hans Offringa | 9789045210230 |352 pagina’s

Bekende en bijzondere mensen vertellen over hun favoriete whisky

De vormgeving en opmaak van dit prachtige boek vol bekende en bijzondere mensen, was een waar genot. Het is geschreven door whiskykenner Hans Offringa en lifestylejournalist Marcel Langedijk. De portretfoto’s zijn van de veelbelovende fotograaf Jesaja Hizkia.
In 2011 ontmoetten een schrijver en een lifestylejournalist elkaar in The Brandy Library in New York. De aanleiding was een exclusieve proeverij van Highland Park, de stoere single malt van de Orkney-eilanden, in het hoge noorden van Schotland. De whisky smaakte naar meer en de kennismaking ook. Die avond werd het idee geboren om gezamenlijk een boek te schrijven.

In Mijn whisky komen whiskyliefhebbers van diverse pluimage aan het woord. Ze vertellen Marcel Langedijk over hun passie voor de drank en hun eerste kennis-making ermee. Whiskyspecialist Hans Offringa voorziet elk verhaal van achtergrond over de besproken whisky, de distilleerderij en andere wetenswaardigheden. Hierdoor is Mijn whisky een onderhoudend boek van twee mannen met een gedeel-de passie – het vertellen van een mooi verhaal, bij voorkeur met een goed glas whisky binnen handbereik.

Opdrachtgever: Karakter Uitgevers
Mijn Whisky | Hans Offringa – Marcel Langedijk
9789078668459 | 312 pagina’s

Prins Mauritsstraat 1, 8281CV Genemuiden • 06 46134501 • studio@creamien.nl
Algemene Voorwaarden

Prins Mauritsstraat 1
8281CV Genemuiden
06 46134501
studio@creamien.nl

Algemene Voorwaarden