Referenties

Willemien is een vakvrouw in hart en nieren, die al ruim 20 jaar ‘de creatieve taal’ van de klant zeer goed verstaat en spreekt. Als opdrachtgever voor de facelift van mijn website én voor het ontwerp van mijn folder heeft ze verrassend mooie producten opgeleverd. Ook voor onderhoud van mijn website weet ik uit ervaring, dat dit op een constructieve manier prima geregeld wordt. Daarnaast heeft ze voor de producten in vrije opdracht een naar mijn idee, zeer eigen en herkenbare stijl. We leerden elkaar kennen begin jaren ’90 van de vorige eeuw, toen ik tijdens een van mijn studies als trainee voor enige tijd op haar toenmalige reclamebureau Creatief Team Zwolle werkte.

Lydia Bosman Cultural Entrepreneur

Willemien is een getalenteerde vormgeefster. Gaat mee met de tijd, is heel creatief en weet op een perfecte manier een boodschap van een bedrijf vorm te geven. Ze denkt mee en is flexibel, kortom ik kan de lezers van dit bericht aanbevelen een keer met haar om de tafel te gaan zitten.

Ellen van Vilsteren Advisor Communications at Scania Production Zwolle

Willemien ken ik sinds ca. 1992. Via de Resident Businessclub, zoals die toen in Zwolle bestond. Voor de vormgeving van allerlei bedrijfsbrochures, personeelsblad, maar ook personeelwerving, heb ik haar toen voor het eerst benaderd. Zij is heel creatief, komt met goede idee, is co-partner voor de opdrachtgever, kortom dit alles heeft geleid tot een samenwerking die in ieder geval duurde tot mijn vroegpensioen, eind 2004, dat dit tot volle tevredenheid was, spreekt voor zich. Ik kan haar zonder voorbehoud aanbevelen. Ik zeg dus….DOEN. Je zult er geen spijt van krijgen.

Ronald van Vliet Enjoy my pension at No company

Voor mijn bedrijf had ik snel een zakelijke, creatieve en pakkende huisstijl nodig. Willemien had na een korte briefing mijnerzijds, direct de goede toon en stijl te pakken. Vervolgens heeft ze deskundig en adequaat een integrale look & feel neergezet waar ik meteen mee aan de slag kon. Zeer tevreden dus!

Opdrachtgever via Hoofdkraan.nl

Willemien heeft mijn website verzorgd. Zowel voor wat betreft het creatieve gedeelte als de technische aspecten. Willemien kan goed luisteren en weet de creatieve vertaalslag te maken van jouw woorden naar een helemaal passende “look and feel”. Ze werkt professioneel, snel en bovendien op een hele prettige manier samen.

Rini te Velthuis Mediation en Arbeidsrecht

Met Willemien werken is uitermate prettig: ze houdt zich aan deadlines, is flexibel en weet jouw wensen te vertalen in haar vormgeving.

Lisette Lagerweij Directeur at Muzehof, Centrum vd Kunsten Zutphen, Lochem

‘Ik heb met Willemien samen mogen werken aan Het KLEINTJE Schoolalfabet. Woorden doen de talenten en creativiteit van Willemien tekort. Bekijk daarom de beelden op haar website of in dit geval Het KLEINTJE Schoolalfabet. Dit om te zien waar zij toe in staat is. Los hiervan is Willemien zeer klantgericht en snel. Wij van De Alfabetboeken hebben onze Grafisch Ontwerper gevonden :-)’

Richard van der Lee MBA Projectleider | Change Manager | Organisatie-adviseur The CommunityMakers Business School Nederland

Willemien kan op basis van een gesprek een website bouwen die overeenkomt met je wensen. Een website met creatieve input.

Marty Gieskesmediator en advocaat

Met Willemien Haagsma werk ik al vele jaren graag samen.

Pallieter Koopmans Internet Architect & Intrapreneur / Startup CTO

Voor een landelijk samenwerkingsverband van VAVO-scholen zochten wij een fris en aansprekend ontwerp en vormgeving van een nieuwe website. Willemien is in die opdracht zeer geslaagd. Daarbij viel haar werkwijze positief op: met behulp van onze digitale input en een persoonlijk gesprek wist zij precies de goede toon en verbeelding te vinden, met pakkende slogans. Het resultaat is een professionele en toegankelijke website, die er modern en aansprekend uitziet. Een hele goede combinatie van klantgerichtheid, creativiteit en technische vormgeving!

Hans Rutgers Conrector VAVO Lyceum van Twente

Prins Mauritsstraat 1, 8281CV Genemuiden • 06 46134501 • studio@creamien.nl
Algemene Voorwaarden

Prins Mauritsstraat 1
8281CV Genemuiden
06 46134501
studio@creamien.nl

Algemene Voorwaarden