Ontwerp – Klassiek in Zicht

Klassiek In Zicht is dé lees- en luistergids voor een ontdekkingsreis door de mooiste klassieke muziek. En iedereen kan mee! Van jong tot oud, van beginner tot ervaren liefhebber, thuis en op school!

Verjaardagskalender

Unieke Componisten Verjaardagskalender met exclusieve tekeningen van John Minnion. Iedere maand wordt gesierd met een tekening van een beroemde componist. Verder staan er verdeeld over alle maanden de verjaardagen in van zo’n 150 klassieke componisten. Maar er is nog voldoende ruimte om eigen verjaardagen te noteren! 

Aldo Druijf

De auteur, Aldo Druijf, kwam in eerste instantie voor een e-book. Uiteindelijk maakten wij een uitgebreide, interactieve gids over klassieke muziek met bijbehorende website, een kalender, kleurkaartenboekje en een poster waar je in één oogopslag kunt zien waar de meest bekende componisten vandaan komen.

Kleurkaarten

Geef je eigen kleuren aan de klassieke componisten en de instrumenten! Op iedere kaart staat een andere tekening en op de achterkant vind je een QR-code met de bijbehorende muziek. Zo luister je bijvoorbeeld naar een mooi werk van Beethoven, terwijl je zijn portret kleurt!

Componistenkaart

Een unieke A1 formaat kaart met de geboorteplaatsen van de bekendste componisten aller tijden! Je krijgt een mooi overzicht van waar over de wereld deze muziekhelden allemaal vandaan komen. Online hier te bestellen 

Prins Mauritsstraat 1, 8281CV Genemuiden • 06 46134501 • studio@creamien.nl
Algemene Voorwaarden

Prins Mauritsstraat 1
8281CV Genemuiden
06 46134501
studio@creamien.nl

Algemene Voorwaarden