Webdesign

Ben je op zoek naar een succesvolle en veilige website met een geweldige uitstraling? Een site die volledig aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en die je met trots aan je doelgroep presenteert? De Website professionals zijn thuis in alle online zaken en helpen je heel graag. Als creatief ontwerper maak ik deel uit van dit deskundige team!

Website professionals
voor een succesvolle website en meer


Online visitekaartje

Een website moet een goede combinatie van informatie en actie zijn.  Dit is mogelijk met WordPress. Hiermee heb ik al diverse sites ontworpen en kan opdrachtgevers naar wens ondersteuning geven met het kiezen van een template en deze zo aanpassen dat de website een eigen identiteit en professionele uitstraling krijgt.

Zelf je site onderhouden

Voor een goede presentatie van een onderneming op internet is WordPress één van de populairste, gratis systemen ter wereld. WordPress is een Content Management System (CMS). Het begon ooit als een simpel systeem voor het maken van een blog. Later werd het steeds verder uitgewerkt en nu is het mogelijk om er ook websites zoals deze en zelfs webshops mee te maken. WordPress werkt gewoon in de browser.

Overal zichtbaar

Dus overal waar  internet is, kan de  website of blog beheerd worden, zelfs vanaf een mobiele telefoon! Belangrijk voor een succesvolle website is o.a. een goed ontwerp, professionele uitstraling, overzichtelijke navigatiestructuur, responsive (schaalbaar op mobiele apparaten) en SEO optimalsatie (inrichting voor zoekmachines).


Veilige website met Cyberdefensie

Cyberdefensie bestaat uit een netwerk van cybersecurity specialisten. Zij geven advies en helpen organisaties met het verbeteren van de cybersecurity. Dit doen ze door kennis te delen, advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

Cyberbedreigingen nemen hand over hand toe. Steeds meer bedrijven en organisaties ondervinden hier schade van. Het is dan ook van groot belang ons hiertegen te beschermen. Veelal zijn cyberaanvallen te voorkomen door te investeren in kennis en de infrastructuur. Op basis van een risicoanalyse en een gedegen aanvalsplan worden in veel gevallen computer aanvallen en virus uitbraken voorkomen. Onze cybersecurity experts helpen organisaties te wapenen tegen cybercriminaliteit. Dit doen we door onze kennis en ervaringen te delen en mee te helpen om de infrastructuur te beveiligen.