Wie


Al vele jaren werk ik full time als grafisch ontwerper en illustrator voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ik werk en denk op HBO-niveau en heb mijn opleiding aan de Kunstacademie afgerond. De eerste werkervaring in het reclamevak deed ik op bij verschillende reclameburo’s, o.a. in Zwolle en Amsterdam.

Op mijn 24ste besloot ik voor mijzelf te beginnen en startte mijn eigen ontwerpstudio. Boekomslagen, jaarverslagen, periodieken, brochures, logo’s, kortom, het ontwerpen van alles op het gebied van gedrukte media behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. In de digitale wereld kan ik mijn creatieve ideeën ook uitstekend toe passen op apps, e-books, websites en dynamische animaties.

Als designer werk ik graag samen met collega’s en beschik over een breed netwerk van professionals. De opdrachtgevers variëren van uitgevers, truckbouwers, advocaten, tot starters. Met sommigen werk ik al jarenlang samen. Het voordeel daarvan is, dat vaak  een half woord van de klant voldoende is om de bedoeling van de opdracht te begrijpen. En dat scheelt tijd, voor beide partijen.