Wie

Hi, ik ben Willemien Haagsma. Als ervaren grafisch ontwerper en illustrator en werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers. Mijn opleiding aan de Kunstacademie heb ik in 1987 afgerond. De eerste werkervaring in het reclamevak deed ik op bij verschillende reclameburo’s, o.a. in Zwolle en Amsterdam.

Op mijn 24ste startte ik een eigen ontwerpstudio. Boekomslagen, jaarverslagen, periodieken, brochures, logo’s, kortom, het ontwerpen van alles op het gebied van gedrukte media behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. In de digitale wereld kan ik mijn  creatieve ideeën ook uitstekend toe passen op apps, e-books, websites en dynamische animaties.

Als designer werk ik graag samen met collega’s en beschik over een breed netwerk van professionals. Mijn opdrachtgevers variëren van uitgevers, truckbouwers, advocaten, tot starters. Met een aantal werk ik al jarenlang samen. Het voordeel  is, dat een half woord vaak al  voldoende is. Dat scheelt tijd, voor alle partijen.En dat geeft positieve referenties.

 

Willemien Haagsma

 

Foto: Fotografie Ilse