Artist Impression

Artist Impression van een bedrijventerrein met winkelbestemming welke ik heb gemaakt met Photoshop. Het is onder andere groot afgedrukt op een bord dat buiten staat op de desbetreffende locatie. Opdrachtgever: Prestige Genemuiden.


 

Website Professionals

Ben je op zoek naar een succesvolle en veilige website met een geweldige uitstraling? Een site die volledig aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en die je met trots aan je doelgroep presenteert? De Website professionals zijn thuis in alle online zaken en helpen je heel graag. Als creatief ontwerper maak ik deel uit van dit deskundige team!

Website professionals
voor een succesvolle website en meer


Booktrailer

Booktrailer in opdracht van Karakter Uitgevers over het boek Liegbeest van Jet van Vuuren. Prettig samengewerkt met Koelmans AV. Bekijk de video:

 

Boekvormgeving Poppel

Ontwerpen voor een boek over Poppel, een dorp in België. De vormgeving voor ruim 500 pagina’s binnenwerk heb ik net afgerond. De bijzonder vriendelijke opdrachtgever kwam helemaal uit België naar mij toe. “Dat kunnen ze niet zo bij ons in België” verklaarde hij…

Dutch design

Klassiek In Zicht

Aldo Druijf kwam ooit bij mij voor een e-book maar uiteindelijk maakten wij een uitgebreide, interactieve gids over klassieke muziek met bijbehorende website, een kalender, kleurkaartenboekje en een poster waar je in één oogopslag kunt zien waar de meest bekende componisten vandaan komen.
Allemaal te koop en te bekijken op www.klassiekinzicht.nl

 

 

 

De huisstijl van Jerre Hoorzorg

Wachtruimte

Een mooi voorbeeld van juiste huisstijl-toepassing is te zien bij Jerre Hoorzorg. Na een succesvolle verbouwing van de locatie in Heerenveen is het gehele interieur afgestemd op de huisstijl die ik voor deze hoorspecialist heb ontworpen. De kleuren paars, oranje en roze zijn consequent doorgevoerd op onder andere het meubilair, de vloeren en de wanden. Op de comfortabele stoelen in de wachtruimte kunnen de bezoekers onder het genot van een kopje thee of koffie het laatste nieuws volgen op een moderne videowand tot ze worden opgeroepen door één van de audiciens.  Ook de behandelkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van IXXI wanden met sfeerimpressies.

Het interieurontwerp is verzorgd door Studio Weij. 

Jerre geeft hoorzorg op maat in een oogstrelende omgeving waar iedereen zich welkom voelt!

De naam ‘Jerre’ betekent in het fries ‘horen’ wat mij op het idee van de slogan heeft gebracht. Het ontwerp is overal op doorgevoerd, zoals briefpapier, visitekaartjes, flyers, advertenties, draagtasjes, autobelettering en een WordPress website. Meer hierover is te zien in de portfolio.


Videopresentatie en hoormiddelen

IXXI wanden met sfeerimpressies

Kleur je eigen Rembrandt

2019 is het jaar van Rembrandt en daarom geeft Karakter Uitgevers een nieuw kleurboek voor volwassenen uit met de werken van Rembrandt. De kleurplaten en de vormgeving van het boek heb ik weer mogen maken en zijn van dezelfde kwaliteit en stijl als de kleurboeken die eerder zijn verschenen zoals Van Gogh, Hollandse- en Spaanse Meester. In dit kleurboek zijn 30 Rembrandt-schilderijen uit de collectie van Rembrandt opgenomen. In het kleurboek staan afbeeldingen van de originele schilderijen, zodat er altijd natuurgetrouw gekleurd kan worden. Kleur je eigen Rembrandt biedt natuurlijk juist ook de mogelijkheid om een eigen kleur aan de schilderijen te geven, geheel getrouw de gedachte: Rembrandt, 350 jaar inspiratie.


 

Isa Hoes en Medina Schuurman

Voor het nieuwe boek van Isa Hoes en Medina Schuurman dat wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers, heb ik zo’n 40 tekeningen van krachtoefeningen en yogahoudingen gemaakt.


Meer tekeningen >

“Het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman helpt je mooi en gezond ouder te worden. Voor je veertigste jaar zorgt je lichaam voor jou, daarna moet jij voor je lichaam zorgen. Dit is het handboek voor iedere vrouw die vaak door kinderen, drukte en stress weinig tijd heeft voor koken of bewegen, maar diep vanbinnen beter weet én wil. Met de belangrijkste informatie over gezondheid in deze levensfase, en met snelle work-outs, weekmenu’s en recepten, is de oplossing dichtbij. Dit prachtig gefotografeerde boek is een must have voor iedere 40+-vrouw!”

Stuur eens een kaartje!

Met  een ansichtkaart kan op een eenvoudige en betaalbare manier een product of bedrijf onder de aandacht gebracht worden. Voor Delta Products en Sports maak ik regelmatig zo’n aandachtstrekker. Meer werk voor deze opdrachtgever is te zien in mijn portfolio.

Beursknallers

Gemeentwerf, marktplaats voor de buitenruimte

Gemeentewerf is de marktplaats waar u alles tegenkomt voor de buitenruimte, van afvalbak, brug tot fietsrek. Soms nieuw, soms gebruikt maar altijd met voordeel voor de deelnemers van de werf. Deelname is gratis, er is een groot productaanbod, u kunt goedkoper inkopen, snel en eenvoudig verkopen en bijdragen aan hergebruik en duurzaam ondernemen.

Voor het werven van nieuwe deelnemers heb ik de huisstijl van Gemeentewerf toegepast op een beursstand, flyers, vloerstickers, bierviltjes, ansichtkaarten en give-aways zoals een paraplu en pepermuntjes.

 

Samen staan we sterk

Vereniging Veteranen Zwolle

Dit zijn Zwolse veteranen die onder buitengewone omstandigheden hun werk hebben gedaan. Daarbij zijn ze geconfronteerd met schokkende beelden en mensonterende situaties. Zij verlieten hun dierbaren om een bijdrage te leveren aan vrede en veiligheid. Ver van huis, waar ook ter wereld. Overal en altijd stond daarbij de missie voorop, evenals kameraadschap, trouw en doorzettingsvermogen. Zij begrijpen elkaar, hoeven elkaar niets uit te leggen en hebben aan een half woord genoeg. Maar dat geldt niet voor iedereen in Zwolle.

Informatiefolder

Het is belangrijk mensen in de Zwolse samenleving meer bewust te maken van het werk van de veteranen en de betekenis daarvan. Daarom geeft de vereniging regelmatig voorlichting en bijeenkomsten. Hiervoor was onder andere een informatiefolder nodig. Om de vereniging te steunen heb ik deze bij wijze van sponsoring voor ze ontworpen.

Donaties

De Vereniging kan haar doelstellingen slechts verwezenlijken met uw hulp en financiële steun. Word daarom donateur van de Vereniging Veteranen Zwolle (VVZ) en stort uw bijdrage op bankrekening  NL35 SNSB 0946 3752 75 ten name van Vereniging Veteranen Zwolle of wordt sponsor, conform sponsorplan, zie onze website www.veteranenzwolle.nl

 

Veilige website met Cyberdefensie

Mijn website wordt vanaf nu bewaakt door Cyberdefensie. En dat  geeft een veilig gevoel. Geen gevaar meer voor hackers, cyberaanvallen of ander gespuis.

Cyberdefensie bestaat uit een netwerk van cybersecurity specialisten. Zij geven advies en helpen organisaties met het verbeteren van de cybersecurity. Dit doen ze door kennis te delen, advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

“Veilige website met Cyberdefensie” verder lezen