Beens in Beeld editie over herstel binnenstedelijke kademuren

Vers van de pers!

Deze externe uitgave van de Beens Groep gaat over het herstellen van binnenstedelijke kademuren, hergebruik van materialen zoals basalt en bagger en het duurzaam vervangen van oevers.

Een mooi resultaat en een tevreden opdrachtgever dankzij watervlug teamwork! Deze 20e editie is gedrukt door Prestige uit Genemuiden. De heldere teksten komen uit de pen van Copygoeroe Erik Ros en op korte termijn wist Concrete Bouw Fotografie  op locatie een paar mooie shots met hun drone te maken. Creamien deed de coördinatie, vormgeving, opmaak en aanlevering naar de drukker.

Meer over Beens >

Spring eruit met LinkedIn

Trudy Pannekeet in overleg met redacteur Ellen Bank >

Social media deskundige Trudy Pannekeet heeft een praktische gebruikersgids over Linked-In geschreven.  De uitgever van het boek, Visual Steps, vroeg mij om zorg te dragen voor een heldere, overzichtelijke vormgeving. Een mooie opdracht om aan te werken tijdens de zomermaanden.

ISBN 978 90 5905 675 6

   

Food fotografie & styling

Onlangs was ik aanwezig bij de try-out masterclass food fotografie & food styling in de bakkerij van De Veldkeuken, bij Utrecht. Organisatie vakfotografes Tal Maes, Femke de Winter en ‘Heel Holland Fotografeert’. Mooie, leerzame dag en ze herkenden mij van mijn Photoshopboeken.

Water

Op 5 maart presenteert Delta de nieuwe drinkwater “Wandtapper” tijdens de dag van de sportaccommodaties in Houten.
 Hiervoor bedacht ik de slogan Kom je water met ons drinken. Dit is toegepast op hoodies waar de twee meiden van het promotieteam mee ronlopen terwijl ze kartonnen bekers uitdelen om bezoekers uit te nodigen de watertap te komen bekijken . Daarnaast zijn er gadgets zoals een mooie bidon en drukwerk ter informatie.

Zwolse weeshuizen

Weer een tevreden opdrachtgever!
Gégé Callenbach schreef dit historische boek over de Zwolse weeshuizen en vroeg of ik de vormgeving wilde verzorgen.
Stevichheit om te leren gaen
317 pagina’s
ISBN 978-90-814082-3-3

Wallpaper

Wallpaper voor het datacentrum van Google in Groningen van ruim 5 meter breed ontworpen met een design van de Nachtwacht van Rembrandt. De zwart-wit lijntekening is deels gevuld met de alom bekende kleuren van Google.

Artist Impression

Artist Impression van een bedrijventerrein met winkelbestemming welke ik heb gemaakt met Photoshop. Het is onder andere groot afgedrukt op een bord dat buiten staat op de desbetreffende locatie. Opdrachtgever: Prestige Genemuiden.

Booktrailer

Booktrailer in opdracht van Karakter Uitgevers over het boek Liegbeest van Jet van Vuuren. Prettig samengewerkt met Koelmans AV. Bekijk de video:

Beursknallers

Gemeentewerf is de marktplaats waar u alles tegenkomt voor de buitenruimte, van afvalbak, brug tot fietsrek. Soms nieuw, soms gebruikt maar altijd met voordeel voor de deelnemers van de werf. Deelname is gratis, er is een groot productaanbod, u kunt goedkoper inkopen, snel en eenvoudig verkopen en bijdragen aan hergebruik en duurzaam ondernemen.

Voor het werven van nieuwe deelnemers heb ik de huisstijl van Gemeentewerf toegepast op een beursstand, flyers, vloerstickers, bierviltjes, ansichtkaarten en give-aways zoals een paraplu en pepermuntjes.

Samen staan we sterk

Vereniging Veteranen Zwolle staat voor Zwolse veteranen die onder buitengewone omstandigheden hun werk hebben gedaan. Daarbij zijn ze geconfronteerd met schokkende beelden en mensonterende situaties. Zij verlieten hun dierbaren om een bijdrage te leveren aan vrede en veiligheid. Ver van huis, waar ook ter wereld. Overal en altijd stond daarbij de missie voorop, evenals kameraadschap, trouw en doorzettingsvermogen. Zij begrijpen elkaar, hoeven elkaar niets uit te leggen en hebben aan een half woord genoeg. Maar dat geldt niet voor iedereen in Zwolle.

Het is belangrijk mensen in de Zwolse samenleving meer bewust te maken van het werk van de veteranen en de betekenis daarvan. Daarom geeft de vereniging regelmatig voorlichting en bijeenkomsten. Hiervoor was onder andere een informatiefolder nodig. Om de vereniging te steunen heb ik deze bij wijze van sponsoring voor ze ontworpen.

De Vereniging kan haar doelstellingen slechts verwezenlijken met uw hulp en financiële steun. Word daarom donateur van de Vereniging Veteranen Zwolle (VVZ) en stort uw bijdrage op bankrekening  NL35 SNSB 0946 3752 75 ten name van Vereniging Veteranen Zwolle of wordt sponsor, conform sponsorplan, zie ook de website www.veteranenzwolle.nl

 

Veilige website met Cyberdefensie

Mijn website wordt vanaf nu bewaakt door Cyberdefensie. En dat  geeft een veilig gevoel. Geen gevaar meer voor hackers, cyberaanvallen of ander gespuis.

Cyberdefensie bestaat uit een netwerk van cybersecurity specialisten. Zij geven advies en helpen organisaties met het verbeteren van de cybersecurity. Dit doen ze door kennis te delen, advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

“Veilige website met Cyberdefensie” verder lezen