Beursknallers

Gemeentwerf, marktplaats voor de buitenruimte

Gemeentewerf is de marktplaats waar u alles tegenkomt voor de buitenruimte, van afvalbak, brug tot fietsrek. Soms nieuw, soms gebruikt maar altijd met voordeel voor de deelnemers van de werf. Deelname is gratis, er is een groot productaanbod, u kunt goedkoper inkopen, snel en eenvoudig verkopen en bijdragen aan hergebruik en duurzaam ondernemen.

Voor het werven van nieuwe deelnemers heb ik de huisstijl van Gemeentewerf toegepast op een beursstand, flyers, vloerstickers, bierviltjes, ansichtkaarten en give-aways zoals een paraplu en pepermuntjes.

 

De huisstijl van Jerre Hoorzorg

Wachtruimte

Een mooi voorbeeld van juiste huisstijl-toepassing is te zien bij Jerre Hoorzorg. Na een succesvolle verbouwing van de locatie in Heerenveen is het gehele interieur afgestemd op de huisstijl die ik voor deze hoorspecialist heb ontworpen. De kleuren paars, oranje en roze zijn consequent doorgevoerd op onder andere het meubilair, de vloeren en de wanden. Op de comfortabele stoelen in de wachtruimte kunnen de bezoekers onder het genot van een kopje thee of koffie het laatste nieuws volgen op een moderne videowand tot ze worden opgeroepen door één van de audiciens.  Ook de behandelkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van IXXI wanden met sfeerimpressies.

Het interieurontwerp is verzorgd door Studio Weij. 

Jerre geeft hoorzorg op maat in een oogstrelende omgeving waar iedereen zich welkom voelt!

“De huisstijl van Jerre Hoorzorg” verder lezen

Veilige website met Cyberdefensie

Mijn website wordt vanaf nu bewaakt door Cyberdefensie. En dat  geeft een veilig gevoel. Geen gevaar meer voor hackers, cyberaanvallen of ander gespuis.

Cyberdefensie bestaat uit een netwerk van cybersecurity specialisten. Zij geven advies en helpen organisaties met het verbeteren van de cybersecurity. Dit doen ze door kennis te delen, advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

“Veilige website met Cyberdefensie” verder lezen

Kleur je eigen Rembrandt

2019 wordt het jaar van Rembrandt en daarom geeft Karakter Uitgevers een nieuw kleurboek voor volwassenen uit met de werken van Rembrandt. De kleurplaten en de vormgeving van het boek heb ik weer mogen maken en zijn van dezelfde kwaliteit en stijl als de kleurboeken die eerder zijn verschenen zoals Van Gogh, Hollandse- en Spaanse Meester. In dit kleurboek zijn 30 Rembrandt-schilderijen uit de collectie van Rembrandt opgenomen. In het kleurboek staan afbeeldingen van de originele schilderijen, zodat er altijd natuurgetrouw gekleurd kan worden. Kleur je eigen Rembrandt biedt natuurlijk juist ook de mogelijkheid om een eigen kleur aan de schilderijen te geven, geheel getrouw de gedachte: Rembrandt, 350 jaar inspiratie.


 

Stuur eens een kaartje!

Met  een ansichtkaart kan op een eenvoudige en betaalbare manier een product of bedrijf onder de aandacht gebracht worden. Voor Delta Products en Sports maak ik regelmatig zo’n aandachtstrekker. Meer werk voor deze opdrachtgever is te zien in mijn portfolio.

Samen staan we sterk

Vereniging Veteranen Zwolle

Dit zijn Zwolse veteranen die onder buitengewone omstandigheden hun werk hebben gedaan. Daarbij zijn ze geconfronteerd met schokkende beelden en mensonterende situaties. Zij verlieten hun dierbaren om een bijdrage te leveren aan vrede en veiligheid. Ver van huis, waar ook ter wereld. Overal en altijd stond daarbij de missie voorop, evenals kameraadschap, trouw en doorzettingsvermogen. Zij begrijpen elkaar, hoeven elkaar niets uit te leggen en hebben aan een half woord genoeg. Maar dat geldt niet voor iedereen in Zwolle.

Informatiefolder

Het is belangrijk mensen in de Zwolse samenleving meer bewust te maken van het werk van de veteranen en de betekenis daarvan. Daarom geeft de vereniging regelmatig voorlichting en bijeenkomsten. Hiervoor was onder andere een informatiefolder nodig. Om de vereniging te steunen heb ik deze bij wijze van sponsoring voor ze ontworpen.

Donaties

De Vereniging kan haar doelstellingen slechts verwezenlijken met uw hulp en financiële steun. Word daarom donateur van de Vereniging Veteranen Zwolle (VVZ) en stort uw bijdrage op bankrekening  NL35 SNSB 0946 3752 75 ten name van Vereniging Veteranen Zwolle of wordt sponsor, conform sponsorplan, zie onze website www.veteranenzwolle.nl