Jerre Hoorzorg

De audiciens van Jerre Hoorzorg zijn hoorspecialisten die hoorzorg begrijpelijk en bereikbaar aanbieden voor iedereen die beter wil horen. Zij streven naar de beste hoorzorg en geven iedereen persoonlijke aandacht. Op de locaties in Heerenveen en Leeuwarden vertellen zij u graag meer over gehoorbescherming en de mogelijkheden om gehoorverlies te voorkomen.


Wat doet Creamien? De naam ‘Jerre’ betekent in het fries ‘horen’ wat Creamien op het idee van de slogan heeft gebracht. Het ontwerp is overal op doorgevoerd, zoals briefpapier, visitekaartjes, flyers, advertenties, draagtasjes, autobelettering en de website.
Een mooi voorbeeld van juiste huisstijl-toepassing is te zien bij Jerre Hoorzorg. Na een succesvolle verbouwing van de locatie in Heerenveen is het gehele interieur afgestemd op de huisstijl van Jerre. De kleuren paars, oranje en roze zijn consequent doorgevoerd op onder andere het meubilair, de vloeren en de wanden. Op de comfortabele stoelen in de wachtruimte kunnen de bezoekers onder het genot van een kopje thee of koffie het laatste nieuws volgen op een moderne videowand tot ze worden opgeroepen door één van de audiciens.  Ook de behandelkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van IXXI wanden met sfeerimpressies. Het interieurontwerp is verzorgd door Studio Weij. Jerre geeft hoorzorg op maat in een oogstrelende omgeving waar iedereen zich welkom voelt!