Eurotrol

Om patiënten te kunnen diagnosticeren, gebruiken artsen de uitkomst van diagnostische tests van bloedmonsters. De grote zorg is of de uitkomst van deze tests “betrouwbaar” is. Om deze zorg weg te nemen, produceert Eurotrol materialen voor kwaliteitscontrole (QC), dit zijn kunstmatige bloedmonsters met een bekende samenstelling. Deze QC-materialen worden regelmatig gemeten met de diagnostische test om te controleren of het resultaat binnen de verwachte concentraties valt. Deze controle is cruciaal om een ​​goede behandeling van de patiënt te waarborgen.


Wat doet Creamien? Het begon met het ontwerpen van twee nieuwe logo’s met bijbehorende huisstijl. Daarna kwam de nieuwe website, gevolgd door vormgeving van verpakkingen, animaties, flyers, fotografie etc. Op dit moment werkt Creamien aan een animatie waarin op een eenvoudige manier wordt uitgelegd wat Eurotrol doet.


Animaties


CueSee® Ringe is Winnaar Innovatie Verpakkingen en Materialen voor de Packaging Awards 2020! Het is een innovatief, gepatenteerd verpakkingsconcept dat de markt voor in-vitrodiagnostiek zal moderniseren. Een speciale glazen ampul is verzegeld in het CueSee® Ringe-apparaat. Deze ampul breekt met een simpele draaiende beweging zonder het risico te lopen vingers aan glasdeeltjes te snijden of in contact te komen met de vloeistof. Na deze activeringsstap werkt de CueSee® Ringe identiek aan een standaard spuit. De vloeistof in de ampul wordt niet aangetast door milieuverontreiniging, waardoor pre-analytische fouten worden verminderd. Dit concept is ideaal voor oplossingen die doorgaans worden opgeslagen in ampullen voor kwaliteitscontrole, kalibratieverificatie, vaardigheidstests, competentiebeoordeling, methodevalidaties en lotvergelijkingen.


Productfotografie


3d-illustraties


Drukwerk


Webdesign

www.eurotrol.com


Verpakkingen


Etiketten


Webdesign in Adobe XD


Toiletbordjes


Beursstand


Work in progress…

Ontwerpstudio Creamien werkt momenteel aan een animatie waarin op een eenvoudige manier wordt uitgelegd wat Eurotrol doet.