Photoshop CC


Titel: Photoshop CC
Auteur: Willemien Haagsma
Uitgever: Visual Steps
ISBN: 978 90 5905 633 6
Uitvoering: Paperback, full colour
Omvang: 312 pagina’s
Prijs: 22,95
Geschikt voor: Mac en Windows

Dit cursusboek is de beste voorbereiding voor toekomstig vormgevers en dtp’ers. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met InDesign CC, het meest geavanceerde programma voor desktop publishing.

Dit boek is een uitkomst voor iedereen die in korte tijd optimaal met Photoshop wil leren werken. Het is geschreven met de ervaring  van een grafisch vormgever uit de dagelijkse praktijk. Naast alle basiskennis die nodig is om een vaardige Photoshop-gebruiker te worden, leert u ook de fijne kneepjes van het programma.

Photoshop is onmisbaar voor professionele beeldbewerkers, vormgevers en fotografen, maar tegenwoordig beschikken ook steeds meer bedrijven, thuisgebruikers en studenten over dit geavanceerde programma. Echter, lang niet iedereen kan er mee uit de voeten.

Voor grafisch ontwerpers, illustratoren, webdesigners, fotografen, studenten en thuisgebruikers

Met de heldere lesmethode en de stap-voor-stapinstructies in dit boek leert u Photoshop snel, efficiënt en op de juiste manier gebruiken. Uiteindelijk vergroot het uw werkplezier en kunt u er veel tijd mee besparen.
U legt dit boek naast uw toetsenbord en voert de oefeningen direct uit op uw computer. De handelingen worden stap voor stap uitgelegd aan de hand van duidelijke instructies, schermafbeeldingen en oefeningen. U begint met eenvoudige opdrachten en naarmate u vorderingen maakt, past u tijdens het oefenen in Photoshop meer functies tegelijk toe. Ga nu aan de slag met dit praktische boek en maak de mooiste creaties!

Website bij dit boek: www.visualsteps.nl/photoshopcc 

Dit boek is te koop bij de betere boekhandel en online via o.a.: Visual Steps | Bol.com | Studystore


Hét stap-voor-stapcursusboek over InDesign CC