Webdesign

Je eigen WordPress website

Online visitekaartje

Een website moet een goede combinatie van informatie en actie zijn.  Dit is mogelijk met WordPress. Hiermee heb ik al diverse sites ontworpen en kan opdrachtgevers naar wens ondersteuning geven met het kiezen van een template en deze zo aanpassen dat de website een eigen identiteit en professionele uitstraling krijgt.

Zelf je site onderhouden

Voor een goede presentatie van een onderneming op internet is WordPress één van de populairste, gratis systemen ter wereld. WordPress is een Content Management System (CMS). Het begon ooit als een simpel systeem voor het maken van een blog. Later werd het steeds verder uitgewerkt en nu is het mogelijk om er ook websites zoals deze en zelfs webshops mee te maken. WordPress werkt gewoon in de browser.

Overal zichtbaar

Dus overal waar  internet is, kan de  website of blog beheerd worden, zelfs vanaf een mobiele telefoon! Belangrijk voor een succesvolle website is o.a. een goed ontwerp, professionele uitstraling, overzichtelijke navigatiestructuur, responsive (schaalbaar op mobiele apparaten) en SEO optimalsatie (inrichting voor zoekmachines).