Rembrandt

2019 wordt het jaar van Rembrandt en daarom geeft Karakter Uitgevers een nieuw kleurboek voor volwassenen uit met de werken van Rembrandt. De kleurplaten en de vormgeving van het boek mag ik weer verzorgen en worden van dezelfde kwaliteit en stijl als de kleurboeken die eerder zijn verschenen zoals Van Gogh, Hollandse- en Spaanse Meester.

Ontdekkingsreis door klassieke muziek

ALDO DRUYF heeft een prachtig en toegankelijk boek geschreven over klassieke muziek: KLASSIEK IN ZICHT.  Enige tijd geleden heeft hij mij gevraagd de vormgeving van het boek te verzorgen. Als liefhebber van klassieke muziek kon ik daar natuurlijk geen NEE tegen zeggen. Het concept voor de vormgeving van het omslag en  het binnenwerk staat ondertussen vast en binnenkort ga ik aan de slag met de definiteve opmaak. Het boek zal dit jaar verschijnen en is een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over klassieke muziek. “Ontdekkingsreis door klassieke muziek” verder lezen

Mars & More

Mars & More is een groothandel in luxe lifestyle artikelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. De  klantenkring strekt zich uit van IJsland tot Japan, maar is voornamelijk geconcentreerd in West-Europa. Sinds de oprichting staan bij Mars & More mens en natuur centraal. Vanuit deze gedachte ontwikkeld het bedrijf eigen unieke collecties living en lifestyle producten. Onlangs is mij gevraagd een nieuw logo te ontwerpen. Ondertussen is mijn ontwerp met veel enthousiasme ontvangen en wordt het nu toegepast op alle producten van Mars & More. Dit jaar, tijdens de introductie van de nieuwe collectie wordt het nieuwe logo zichtbaar op de website, huisstijl en alle producten. Bekijk het resultaat nu al op mijn portfolio.