Kleur je eigen Rembrandt / Colour Your Own Rembrandt

2019 wordt het jaar van Rembrandt en daarom geeft Karakter Uitgevers een nieuw kleurboek voor volwassenen uit met de werken van Rembrandt. De kleurplaten en de vormgeving van het boek heb ik weer mogen maken en zijn van dezelfde kwaliteit en stijl als de kleurboeken die eerder zijn verschenen zoals Van Gogh, Hollandse- en Spaanse Meester. 

In Kleur je eigen Rembrandt zijn 30 Rembrandt-schilderijen uit de collectie van Rembrandt opgenomen. In het kleurboek staan afbeeldingen van de originele schilderijen, zodat er altijd natuurgetrouw gekleurd kan worden. Kleur je eigen Rembrandt biedt natuurlijk juist ook de mogelijkheid om een eigen kleur aan de schilderijen te geven, geheel getrouw de gedachte: Rembrandt, 350 jaar inspiratie.


 

Goed werk verdient een mooi podium

Visiedocumenten schoolleiders ROC Twente

Bestuur & Management, teammanagers en teamhoofden volgen sinds 2015 het Management Development traject bij de AOG School of Management, het zogeheten ‘MD traject’.

Vanuit dit MD-traject hadden ruim dertig leidinggevenden gekozen voor de zogenaamde plusoptie. Uiteindelijk hebben acht managers dit traject volledig doorlopen. Zij hebben een Visiedocument geproduceerd inclusief twee stellingen, waarbij uit de gehele leergang moest worden geput. Die schriftelijke stukken moesten van voldoende kwaliteit worden bevonden, waarna men kon opgaan voor het mondeling tentamen voor een examencommissie van drie leden. Daarin werden vragen gesteld over het Visiedocument en moesten de stellingen worden verdedigd. Uiteindelijk is iedereen daarvoor geslaagd! “Goed werk verdient een mooi podium” verder lezen

Illustraties boek Isa Hoes en Medina Schuurman

Voor het nieuwe boek van Isa Hoes en Medina Schuurman dat wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers, heb ik zo’n 40 tekeningen van krachtoefeningen en yogahoudingen gemaakt.
Bekijk hier de tekeningen

“Het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman helpt je mooi en gezond ouder te worden. Voor je veertigste jaar zorgt je lichaam voor jou, daarna moet jij voor je lichaam zorgen. Dit is het handboek voor iedere vrouw die vaak door kinderen, drukte en stress weinig tijd heeft voor koken of bewegen, maar diep vanbinnen beter weet én wil. Met de belangrijkste informatie over gezondheid in deze levensfase, en met snelle work-outs, weekmenu’s en recepten, is de oplossing dichtbij. Dit prachtig gefotografeerde boek is een must have voor iedere 40+-vrouw!”

 

 

Nieuwe serie Visual Steps

Hapklare oefentaken voor thuis en op school

Visual Steps introduceert Visual Steps Educatief: oefeningenboeken om zelfstandig te oefenen met taal rekenen en studievaardigheden voor groep 5, 6, 7 en 8. De boeken bevatten 500 tot 750 oefeningen opgedeeld in hapklare hoofdstukken die een taak van ongeveer 20 minuten bevatten. De vragen bevatten lesstof die voldoet aan de eisen van de kerndoelen behorende bij het onderwerp. Alle vragen zijn voorzien van antwoorden met waar nodig uitleg. De ouder of docent krijgt tevens inzicht in de onderwerpen waarin het kind nog wat meer ondersteuning nodig heeft.


 

Ontdekkingsreis door klassieke muziek

ALDO DRUYF heeft een prachtig en toegankelijk boek geschreven over klassieke muziek: KLASSIEK IN ZICHT.  Enige tijd geleden heeft hij mij gevraagd de vormgeving van het boek te verzorgen. Als liefhebber van klassieke muziek kon ik daar natuurlijk geen NEE tegen zeggen. Het concept voor de vormgeving van het omslag en  het binnenwerk staat ondertussen vast en binnenkort ga ik aan de slag met de definiteve opmaak. Het boek zal dit jaar verschijnen en is een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over klassieke muziek. “Ontdekkingsreis door klassieke muziek” verder lezen

Mars & More

Mars & More is een groothandel in luxe lifestyle artikelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. De  klantenkring strekt zich uit van IJsland tot Japan, maar is voornamelijk geconcentreerd in West-Europa. Sinds de oprichting staan bij Mars & More mens en natuur centraal. Vanuit deze gedachte ontwikkeld het bedrijf eigen unieke collecties living en lifestyle producten. Onlangs is mij gevraagd een nieuw logo te ontwerpen. Ondertussen is mijn ontwerp met veel enthousiasme ontvangen en wordt het nu toegepast op alle producten van Mars & More. Dit jaar, tijdens de introductie van de nieuwe collectie wordt het nieuwe logo zichtbaar op de website, huisstijl en alle producten. Bekijk het resultaat nu al op mijn portfolio.